Fietstocht met gids: Utrecht wielerstad

Wielerfans en fietsliefhebbers opgelet! Ontdek de parcours van de Vuelta a Espana tijdens deze fietstocht met gids. Op je eigen fiets of op een huurfiets rijd je onder leiding van een gids langs delen van het parcours van de Ronde van Spanje.

De route voert deels over het traject waar op 19 augustus de wielerprofs tijdens de ploegentijdrit rijden en waar zij op 20 augustus de laatste kilometers naar de finish afleggen. Er wordt regelmatig gestopt bij bezienswaardigheden en bijzondere plekken langs de parcours waar de gids je alles over zal vertellen. De kans is groot dat je deze plekken later herkent als je de helikopterbeelden van de koers ziet. Extra bijzonder dus!

Deelname aan deze fietstocht is exclusief fiets. Neem je eigen fiets mee of huur zelf een fiets op vele plekken in de stad. Het huren van een fiets kan onder andere hier:

Let op! Dit is geen sportieve toertocht waarin het gaat om het zo snel mogelijk afleggen van een groot aantal kilometers; de geschatte lengte van de route is maximaal 15 km. Aan deze fietstocht nemen er ook andere mensen deel en de uitleg wordt door de gids in het Nederlands gegeven.

Adres

Jaarbeursplein t.h.v. ingang Beatrixtheater

Jaarbeursplein
Utrecht

Contact

Prijs

  • €12.50