De leukste hotel-arrangementen

Heb jij zin in een onbezorgde vakantie? In deze Utrechtse hotels krijg jij een overnachting, heerlijk diner en ontbijt voor een scherpe prijs. Je hoeft niet naar het buitenland deze zomer. Zie je in Domstad!

Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Voor maar 65 euro per kamer slaap je al in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik. ‘s Ochtens staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Wil je ook aanschuiven voor een heerlijk tweegangendiner op het terras? Dat kan! Al vanaf 99 euro boek je een overnachting inclusief diner. Huur fietsen op de locatie, ontvang leuke tips uit de omgeving en verken regio Utrecht.

Bike & Bites bij Carlton President

Vind jij fietsen, eten en slapen ook zo’n goede combinatie? Blijf twee nachten slapen en ga aan de hand van drie fietsroutes vanaf Carlton President de verrassende omgeving van Utrecht ontdekken. Na elke fietstocht kom je terug bij het hotel voor een hapje. Na een gevulde maag fiets je weer de volgende route. De volgorde en tijdstippen bepaal je helemaal zelf!

Bike & Bites

Eten en slapen bij Brass

Midden in de stad op het Janskerkhof vind je hotel Brass. Een luxe hotel dat verrassend huiselijk uit de hoek komt. Deze zomer kun je een arrangement boeken ‘Overnachting & Diner’. In het restaurant geniet je van een 6-gangen diner waarin de klassieke keuken wordt verrijkt met moderne elementen. Dit arrangement kost €150,- p.p en is alleen te reserveren via info@brass-utrecht.nl. Kijk voor meer op www.brass-utrecht.nl.

Zomer special bij Grand Hotel Karel V

Boek nu de Zomer Special bij Grand Hotel Karel V en ontvang 25% korting op uw verblijf inclusief ontbijt en parking. Grand Hotel Karel V is een uniek 5-sterrenhotel in hartje Utrecht, op nog geen 10 minuten wandelafstand van het centraal station. U kunt genieten van een maaltijd in het Restaurant Karel 5, Bistro Karel 5 of van een drankje in de Bar & Lounge. De locatie leent zich enorm voor het maken van een wandeling door de tuin of langs de Catharijnesingel.

Fietsarrangement Van Der Valk

Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht ligt net buiten de mooie stad Utrecht, midden in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Trek eropuit en geniet van het mooie natuurgebied waar het hotel aan grenst, met prachtige landgoederen, uitgestrekte bossen en heide gebieden. In 15 minuten fietsen ben je in het centrum van Utrecht. Een perfecte reden om er eens actief op uit te trekken. Op je eigen fiets of op een huurfiets van het hotel. Daarom biedt Hotel De Bilt – Utrecht het fietsarrangement aan. De ideale gelegenheid om in ieder opzicht van ons mooie landschap te genieten. Het arrangement is inclusief overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet, een 3-gangen keuzemenu en een fietsroutekaart. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad, Wifi in het gehele hotel en er is ruime parkeergelegenheid met 2 oplaadpunten voor een elektrische auto.

Van Der Valk

Meer inspiratie

Overnachten

Een gezellig hostel, 5-sterrenhotel of liever in een knus boutique hotel?

Overnachten

Eten & Drinken

Van de kroeg tot streetfood. De beste plekken voor eten & drinken in Utrecht.

Eten & Drinken