Loading

Kerstboom
te koop!

Maak het thuis gezellig met een kerstboom! Niets is leuker dan samen de boom versieren en de spanning van de cadeautjes onder de boom. Waar haal je een mooie kerstboom in Utrecht? Huur, adopteer of koop je er één? We geven je een overzicht voor de mooiste bomen en duurzame opties in en om Utrecht. Veel plezier met versieren!

Duurzame kerstboom

Koop een duurzame kerstboom. Lever de boom na de feestdagen weer in en deze organisatie zet de boom terug in de natuur. De bomen worden op een milieuvriendelijke wijze gekweekt. Er worden geen bestrijdingsmiddelen ingezet tegen onkruid en ongedierte en er wordt geen kunstmest gebruikt. Duurzame Kerstbomen heeft veel uitgifte locaties. In Utrecht kun je terecht bij Kinderboerderij Rotsoord, Circle That, Hof van Cartesius en bij Kanaal30.

Utrecht verbindt kerstboom

Kerstbomen bij Jopie's Bloemenhuis

Deze kerstbomenmarkt is één van de oudste en te vinden op de hoek van de kanaalstraat en de JP Coenstraat in Lombok. Jopie heeft veel verschillende bomen, met en zonder kluit, in pot of afgezaagd. De bomen zijn te krijgen in elk formaat. Vanaf 3 december kun je er iedere dag terecht!

Utrecht verbindt kerstboom

In de regio

Utrecht verbindt kerstboom
Westeneng Tuinplanten

Vanaf 28 november kun je in de winkel in Soest terecht en op zaterdag op de markt in Utrecht. De bomen zijn te koop vanaf 40cm. tot wel 4m.

Utrecht verbindt kerstboom
Buitengoed De Boomgaard

Samen met je vader, oma, broers of zusjes op zoek naar een prachtige boom in het dennenbos. Bij Buitengoed De Boomgaard ga je zelf op zoek naar de perfecte kerstboom.

Utrecht verbindt kerstboom
Adopteer een kerstboom

Wil je elk jaar dezelfde boom? Huur een kerstboom die in januari wordt teruggeplant. Zo gaat de kerstboom jaren mee. Door jouw boom te registreren adopteer je steeds je eigen boom.

Kerst op de Bloemenmarkt

Al jarenlang wordt op het Janskerkhof de bloemen-en plantenmarkt gehouden, het is een van de grootste van het land. Op zaterdagen verandert het plein in een bloemenzee en moeten de auto’s plaats maken voor planten. In december worden er volop kerstbomen verkocht.

Utrecht verbindt kerstboom

Een Utrechtse boom

Versier je Utrechtse boom met deze unieke Domtoren-kerstballen. In de VVV Winkel op het Domplein vind je de leukste kerstitems voor in en onder de boom.

Domtoren kerstballen

Meer Utrecht Verbindt

Bekijk meer liefdevolle initiatieven en winterse activiteiten.

Deze website maakt gebruik van cookies.