B&B Bakhuis het oude Klooster

Bed & Breakfast Bakhuis het oude Klooster is gevestigd in een monumentale boerderij uit het jaar 1800, en rustig gelegen aan de rand van het Groene Hart.

De accommodatie beschikt over 10 slaapplaatsen, verdeeld over vier luxe tweepersoonskamers en twee luxe eenpersoonskamers met boxspringbedden. Alle kamers hebben eigen sanitair, TV en internet. Er is een gezellige zitruimte waar koffie en thee faciliteiten zijn en waar je gebruik kunt maken van oven, koelkast, vaatwasser en magnetron.

Vanwege de centrale ligging in het midden van het land is B&B Bakhuis het oude Klooster een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Utrecht, Amsterdam of Woerden. In de buurt liggen prachtige historische plaatsjes, en het uitgestrekte polderlandschap is een geweldige plek voor fiets- en wandeltochten.

Route:

Vanaf de A12 neem je nabij Utrecht afslag 15 De Meern, Montfoort. Vervolgens ga je richting Montfoort en na 4 km zie je aan de rechterzijde het bord: Bed and Breakfast. Aan het einde van de oprit (ca 200 meter) bent je gearriveerd.

Adres

Achthoven oost 3
3417 PC Montfoort

Contact