DEMKA kade

DEMKA kade is een stadsstrand aan de rand van Utrecht, onderdeel van DUS Utrecht. De chill- en playground beschikt zowel over een binnen- als buitenterras. Langs het Amsterdam-Rijnkanaal vind je alle ruimte voor food, drinks & play. Het industriële decor, uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal, spelactiviteiten zoals een beachvolleybalveld en heel veel feelgood food maken dit dé plek om te vertoeven deze zomer.

Met een reservering op dit ‘verborgen stadsstrand’ maak jij gegarandeerd indruk op vrienden, familie en collega’s. Plof neer op een zitzak, schop je schoenen uit en geniet van een dag aan het water. Naast de uitgebreide lunch-, borrel- en dinerkaart heeft DEMKA kade nog iets leuks op het menu: spel! Op deze plek draait het volledig om sportiviteit en samen leuke dingen ondernemen. 

Naast de Jeu de Boulesbanen kun je het beachvolleybalveld reserveren. Alle andere spellen kun je als gast gratis gebruiken. Denk aan: basketbal, tafeltennis, Kubb, schaken, Jenga of gewoon een ‘ouderwets’ hysterisch watergevecht. Bij regen of wind kun je naar binnen verkassen. In de industriële romneyloods is er plek genoeg om elkaar te ontmoeten, te flexwerken of over het kanaal te staren.

Openingstijden
DEMKA kade is op vrijdag geopend van 16:00 tot 22:00 en in de weekenden van 12:00 tot 22:00. Vanaf 1 juli ook op woensdag- en donderdagavond geopend. Het wordt aangeraden om vooraf te reserveren, via: https://bit.ly/demkakade 

Adres

Sophialaan 1
3542 AR Utrecht

Contact

Gerelateerde collecties