KANTIEN

De ondernemers achter KANTIEN hebben een oude kantine van de gemeente omgetoverd tot tof restaurant. In KANTIEN kun je lunchen, borrelen en dineren, binnen in het restaurant of buiten op het zonnige terras.

KANTIEN is een eigenwijs stadsrestaurant met een Hollandse inslag. Vrijwel alle producten waar het restaurant mee werkt komt uit de directe omgeving van Utrecht. Het vlees en gevogelte wordt met respect behandeld en is biologisch. De vis wordt op duurzame wijze gevangen en onze groenten en fruit komen uit Nederland. KANTIEN doet niet aan a la carte, maar aan wat de pot schaft. Tijdens de lunch of diner kan je kiezen tussen een Kantien Menu, een driegangenmenu, of een Kantien Bord, een bord goed en smaakvol eten. Verder kan je kiezen tussen vis, vlees of vegetarisch. Het menu wisselt iedere twee weken en wordt zo veel mogelijk bereid met eerlijke producten en ingrediënten uit Nederland.

KANTIEN beschikt ook over een smaakvol ingerichte besloten ruimte die geboekt kan worden voor vergaderingen, workshops, presentaties, private dinners of andere bijeenkomsten.

Adres

KANTIEN

Veilinghavenkade 59
3521 AT Utrecht

Contact