Mr. Black and the White Ox

Het voormalige hoofdkwartier van de DE fabriek is omgedoopt tot de BLEND. Een plek waar je kan werken, overnachten, eten en drinken. Dat laatste doe je bij Mr Black and the White Ox.

Mr. Black
Of je nu komt voor een kop koffie, een cocktail of een lekker hapje eten en of je nu uit Utrecht komt of van ver: bij Mr. Black voel je je thuis. Mr. Black drinkt zijn koffie zwart, maar de barista’s brouwen ook cappuccino’s en latte macchiato’s in de ‘steam punk koffie bar’. Taart (een Utrechtse patissier) bakt onweerstaanbare taartjes en koeken voor de lekkere trek. Het is ook een heerlijke plek voor een stevig ontbijt, een goede lunch of een uitgebreid diner. Op het menu vind je dagelijks wisselende comfort food en verrassende gerechtjes die je samen kunt delen. 

Mr. Black is dagelijks geopend. 

The White Ox
The White Ox is vernoemd naar het winkeltje van Egberts Douwes waar het allemaal begon… Het winkeltje ‘de Witte Os’ in Joure was volgestouwd met koloniale waren, die ‘tot de genoegens van het dagelijks leven behoren’: koffie, thee, chocola, zoethout, anijs en specerijen. Die koloniale waren liggen aan de basis van The White Ox. Specerijen, blends en onverwachte smaakmakers van over de hele wereld zorgen voor een unieke smaakbeleving.

The White Ox is geopend op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.

Adres

Vleutensevaart 100
3532 AD Utrecht