WAKU WAKU

Utrecht Verbindt
Deze onzekere tijd raakt ons allemaal. De maatregelen hebben een grote impact op ons leven. Juist om die reden moeten we elkaar steunen. Hoe help jij de lokale bakker, de buurvrouw of de verpleger bij jou in de straat? Utrecht verbindt, juíst nu!

>> Het lekkerste plantaardige kerstdiner ooit, bij jouw thuis! Je kunt kiezen tussen twee hemelse 3-gangen boxen. De boxen bevatten simpele instructies voor het op de beste manier serveren van de gerechten op jouw kersttafel. Wil je liever langer tafelen? De opties voor een extra gang en bijpassende wijnen kun je vinden op de site van WAKU WAKU. Bestellen kan online tot 21 december en je kunt het diner 23 of 24 december ophalen.

WAKU WAKU maakt met duurzame ingrediënten vegan comfort food. Dit is niet alleen overheerlijk, maar ook matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en E-nummers en waar mogelijk ook nog glutenvrij en koolhydraatarm. Waku Waku biedt een grote variëteit aan voor- hoofd- en nagerechten en schenkt daarnaast cocktails, frisdranken en biologisch bier. 

Algemene informatie

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

17:00 - null uur

17:00 - null uur

12:00 - null uur

12:00 - null uur

12:00 - null uur

12:00 - null uur

12:00 - null uur

Open

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag.

Adres

WAKU WAKU
Vredenburg 28, 3511 BC Utrecht

Contact