Jouw ac­tivit­eit in onze agen­da?

Delen:

Wist je dat jouw activiteit in het programma voor Utrecht 900 jaar kan komen? We nemen niet alleen activiteiten op die een subsidie krijgen. Ook voegen we graag activiteiten toe die zich willen verbinden aan onze 900-ste verjaardag. De komende maanden verschijnt onze Utrecht 900 agenda. Wil je jouw activiteit ook hierin laten zetten? Dan kan. Ten minste, als je een goede verbinding legt met Utrecht 900 jaar en het thema ‘Stad zonder muren’. Hiermee help jij ons om er een prachtig programma van te maken. Als tegenprestatie brengen we jouw activiteit onder de aandacht. Ook kan je gebruik maken van onze logo’s en andere communicatiemiddelen. Want Utrecht 900 jaar, dat vieren we samen!

Aanmelden

Stuur een mail naar utrecht900@utrecht.nl met:

  • Naam van je activiteit
  • Datum/data en plaats(en)
  • Omschrijving in maximaal 400 woorden waarom jouw activiteit bijdraagt aan de 900-ste verjaardag van Utrecht en het thema ‘Stad zonder muren’.
  • Naam van een contactpersoon en een telefoonnummer dat we kunnen bellen als we nog vragen hebben

We beoordelen of jouw activiteit in het programma past. We laten de uitslag zo snel mogelijk weten.  Tot slot nog even dit: we wijzen je er op dat we geen activiteiten zullen opnemen die worden gehouden om politieke, godsdienstige of levensbeschouwelijke waarden voor het voetlicht te brengen.

 

Gerelateerd nieuws

maandag 1 november

Het internationale karakter van Utrecht

donderdag 28 oktober

Lees meer over de geschiedenis van de stad.

woensdag 20 oktober

Kom naar de Utrecht 900 inspiratiesessie op 9 november.

Deze website maakt gebruik van cookies.