Zoeksuggesties
  • Utrecht Lumen
  • Kleur de Stad
  • Domtoren
  • Centraal Museum
  • Utrecht 900 jaar
  • Stadswandeling
  • Winkel van Utrecht / VVV
  • Hoog Catharijne
  • Musea
  • Overnachten

Ut­recht 900 Jaar nieuws­brief

Delen:

De afgelopen maanden hebben we contact gehad over de viering van Utrecht 900 jaar. We kijken er naar uit om samen met jou een onvergetelijke viering van 2 juni tot en met 11 november 2022 neer te zetten. 

Hét jaar waarvan we hopen dat Alles Weer Kan

De afgelopen maanden zijn er ontzettend mooie plannen gedeeld, dank daarvoor! We werken deze graag verder met je uit. Want, zonder jou is er geen viering. In deze mail delen we wat je de komende tijd van ons kan verwachten. 

Waar kan ik alle informatie over de viering vinden? 

Op onze website www.utrecht900.nl vind je meer informatie over het thema en de mogelijkheid om een financiële bijdrage aan te vragen voor je plannen. Deze website is nog volop in ontwikkeling en wordt in de loop van de tijd steeds uitgebreid.

Op 2 juni 2021 lanceren we de campagne voor Utrecht 900 jaar. Precies een jaar voor de echte festiviteiten gaan beginnen. Het thema van de viering is ‘Stad zonder muren’. Tijdens Utrecht 900 willen we de diversiteit van Utrechters vieren en nieuwe ontmoetingen tot stand brengen. Het feestjaar 2022 wordt inspirerend, betrokken en verbonden met elkaar. 

Kan ik in gesprek over mijn plan?

Zeker, we denken graag mee. Neem contact op met onze activatiemanager Iris Vos (utrecht900@utrecht.nl) om een afspraak te maken. Dit kan fysiek bij jou (coronaproof) of online, net wat je voorkeur heeft. 

Kan ik in aanmerking komen voor een financiële bijdrage? 

De richtlijnen voor een financiële bijdrage voor Utrecht 900 jaar staan sinds vandaag online. Je kunt tijdens 3 verschillende termijnen een aanvraag indienen. De eerste deadline is 1 september 2021. Het maximale bedrag dat je aan kunt vragen is € 50.000. De periode waarvoor de aanvraag gedaan kan worden loopt van de Stadsdag op 2 juni 2022 tot en met Sint Maarten op 11 november 2022. 

Kan ik in contact komen met andere organisatoren? 

Zeker, dat juichen we alleen maar toe. In juni organiseren we daarom de Utrecht 900 jaar inspiratiesessie. Dan vertellen we meer over het thema, de ideeën die er spelen en de mogelijkheden voor een bijdrage. Het doel van deze online avond is inspireren, informeren en ontmoeten. De exacte datum hoor je nog van ons. 

We sturen deze mail naar alle personen die we hebben gesproken met een mogelijk idee voor Utrecht 900 jaar. Wil je iemand op de mailinglijst zetten? Of wil je iets anders kwijt? We horen het graag via utrecht900@utrecht.nl. 

We hopen samen met jou een mooi programma voor Utrecht 900 jaar samen te stellen. Op naar een legendarische verjaardag van onze stad!

Met vriendelijke groet, Jantiena Assies , Programmamanager Utrecht 900

Gerelateerd nieuws

donderdag 14 oktober 2021

Beste Utrecht liefhebber, Hier is ie dan, onze eerste nieuwsbrief Utrecht 900 jaar. Eerder heb...

donderdag 28 oktober 2021

Wist je dat jouw activiteit in het programma voor Utrecht 900 jaar kan komen? We...

woensdag 2 juni 2021

Over precies één jaar viert Utrecht dat het 900 jaar geleden is dat de stad...

Door op “accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen en gebruik van cookies via onze website en de verwerking van persoonsgegevens.