Ut­recht
Re­gi­on Pass

Onbezorgd op reis, zonder gedoe

Klaar om de regio Utrecht te ontdekken? Dit doe je met de Utrecht Region Pass! Deze handige pay-as-you-go kaart zorgt er voor dat je eenvoudig en zonder gedoe op pad kan.

Doordat de kaart gekoppeld is aan je creditcard, hoef je nooit meer na te denken over zaken als reisbalans of papieren tickets. Gebruik de Utrecht Region Pass om (door heel Nederland) te reizen met het openbaar vervoer, huur een OV-fiets of bezoek een van de aangesloten bezienswaardigheden in de regio. Aan het einde van je reis wordt alles van je creditcard afgeschreven en ontvang jij één verzamelfactuur. Handig toch? Ga duurzaam en onbezorgd op reis met je Utrecht Region Pass.

Coronavirus-update
Graag wijzen wij jou er op dat de maatregelen die genomen zijn vanwege het Coronavirus (COVID-19) van invloed kunnen zijn op jouw reis en het gebruik van jouw Utrecht Region Pass. Voor meer informatie over het Coronavirus verwijzen wij je graag door naar de website van het RIVM. Voor meer informatie over de huidige maatregelen verwijzen wij je graag door naar de website van de overheid.

Deze website maakt gebruik van cookies.