Utrecht
Region Pass

Onbezorgd op reis, zonder gedoe

Klaar om de regio Utrecht te ontdekken? Dit doe je met de Utrecht Region Pass! Deze handige pay-as-you-go kaart zorgt er voor dat je eenvoudig en zonder gedoe op pad kan.

Doordat de kaart gekoppeld is aan je creditcard, hoef je nooit meer na te denken over zaken als reisbalans of papieren tickets. Gebruik de Utrecht Region Pass om (door heel Nederland) te reizen met het openbaar vervoer, huur een OV-fiets of bezoek een van de aangesloten bezienswaardigheden in de regio. Aan het einde van je reis wordt alles van je creditcard afgeschreven en ontvang jij één verzamelfactuur. Handig toch? Ga duurzaam en onbezorgd op reis met je Utrecht Region Pass.

Coronavirus-update
Graag wijzen wij jou er op dat de maatregelen die genomen zijn vanwege het Coronavirus (COVID-19) van invloed kunnen zijn op jouw reis en het gebruik van jouw Utrecht Region Pass. Voor meer informatie over het Coronavirus verwijzen wij je graag door naar de website van het RIVM. Voor meer informatie over de huidige maatregelen verwijzen wij je graag door naar de website van de overheid.

Hoe de Utrecht Region Pass werkt

  1. Registreer: Creëer een account op het portal, gemakkelijk en veilig.
  2. Reserveer: Vul het aantal passen in, wanneer en waar je ze ophaalt en hoe je wil betalen. That’s it!
  3. Ophalen en starten met reizen: Haal jouw pas op bij een uitgiftepunt en start met reizen! Je hoeft de pas nooit op te laden.
  4. Bezoek de bezienswaardigheden: Betaal eenvoudig de entreekosten van aangesloten bezienswaardigheden in de regio Utrecht.
  5. Inleveren: Voordat je naar huis gaat lever je de pas(sen) in bij één van de inleverlocaties

Nederlands OV

Lees alles wat je moet weten over (het gebruik van) het Nederlandse Openbaar Vervoer.

Utrecht Region Pass, openbaar vervoer

Uitgiftepunten

De Utrecht Region Pass kan opgehaald en ingeleverd worden op een locatie naar keuze. Bekijk hier de verschillende uitgiftepunten.

VVV Winkel Ontdek Utrecht ©Jelle Verhoeks uitgiftepunt utrecht region pass

Ontdek Utrecht

Musea Ontdek Utrecht ©Jelle Verhoeks Utrecht Region Pass
Bezienswaardigheden

Naast toegang tot het openbaar vervoer geeft de Utrecht Region Pass ook toegang tot diverse musea en bezienswaardigheden in de regio Utrecht.

Hollandse Waterlinie
Bezoek de regio Utrecht

Ontdek al het moois dat de regio Utrecht te bieden heeft. Van de rustgevende bossen en rivieren met kastelen en forten, tot de levendige steden vol terrassen, musea en winkels.

Huur je OV-fiets met de Utrecht Region Pass
Huur een fiets

Wil je echt leven als een local? Ontdek de regio te fiets! Met de Utrecht Region Pass kan je ook OV-fietsen huren.

Word partner

De Utrecht Region Pass is een initiatief van Utrecht Marketing en Tripkey. Zij verzorgen de technische en communicatieve kanten. We hebben echter nog veel meer partners zonder wie we dit unieke product niet zouden kunnen aanbieden. We geloven in samenwerking en het delen van kennis. Zie jij ook de meerwaarde van deze bijzondere destinatiemarketingtool? Word partner!

Sightseeing Ontdek Utrecht ©Jelle Verhoeks Utrecht Region Pass

Contact

Heb je vragen over de Utrecht Region Pass? Neem een kijkje in de FAQ voor de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Dan staat de klantenservice klaar om je vragen te beantwoorden en om je te helpen voor, tijdens of na je reis. Ze zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur.

Telefoonnummer: +31 (0)88 934 3446
Email: info@utrechtregionpass.com