Bistro Karel 5

Waan je Maria van Hongarije of Karel V op het ruime terras in de appel- en perenboomgaard van Bistro Karel 5 of binnen in onze gezellige bistro in hartje Utrecht. Je kunt hier lunchen en dineren rond de open kloosterkeuken en borrelen in de Bar & Lounge.

In de kloosterkeuken bereidt chef-kok dagelijks klassieke gerechten van seizoensproducten, vaak uit eigen regio. Klassiek, maar altijd met een eigentijdse en creatieve twist. Kijk de menukaart voor de laatste creaties van de chef. Voor een cappuccino met taart of een lekker glas wijn zit je bij de bistro vanzelfsprekend goed. En de borrelkaart omvat meer dan alleen bitterballen!

Chef-kok Jules Borninkhof en gastheer Koen Roelofs, serveren hun favoriete gerechten vanuit de open keuken. De Chef en zijn brigade worden geïnspireerd door de seizoenen en koken het liefst met ambachtelijke en biologische producten uit de regio met een vleugje eigentijdse beleving. Zorgvuldig én op versheid gecontroleerd. Koen en zijn team staan voor een informele en gastvrije omgeving, waar de aandacht altijd op u gericht is.

Bij mooi weer kun je ook plaatsnemen op het ruime terras in de appel- en perenboomgaard van Karel V. 

Algemene informatie

20 mrt. 202309:00 - 22:00 uur

Open

20 mrt. 2023.

Adres

Geertebolwerk 1
3511XA Utrecht

Contact

Gerelateerde collecties