Maximus Lentefestival

Op zaterdag 18 mei organiseert Maximus Brouwerij opnieuw haar Lentefestival in Utrecht Leidsche Rijn (De Meern). De lente wordt vanaf 13:00 uur gevierd met Utrechtse brouwerijen, muziek van diverse bands & Dj’s, food trucks, een vintage kleding en specialiteiten markt en een kindercircus. De toegang is gratis.

 Naast Maximus bieren kun je bieren proeven van bevriende brouwerijen uit Utrecht, zoals Boot 122, Inca Mafia Brewing, Seagull Brewing en Terwijde Bierclub, met exclusieve bierstijlen speciaal gebrouwen voor het festival. Maximus lanceert haar nieuwe Psycho Cyclops NEIPA en biedt o.a. kakelvers gebrouwen High Hops IPA & voorjaarsblond Violante. Voor de muzikale line-up is gekozen voor een selectie lokale bands: Bayka (soul, jazz, rock & balkan vibes), El Zombie (bluespunk & garage), Idle Thumbs (garageBritPunk) en The Mieters (nederbeat).

 Naast het craft bier en de muziek kun je ook genieten van food trucks, de markt afstruinen met vintage kleding, street art en lokale specialiteiten. Ook aan de kleintjes is gedacht, met Circus Snor! Het Maximus Lentefestival duurt van 13:00 – 22:00 en vindt plaats in en om de Maximus brouwerij aan de Pratumplaats. Meer informatie en de vollledige line-up vind je op www.maximusbrouwerij.nl

Wanneer

  • 18 mei 2024
    van 14:00 uur tot 22:00 uur

Adres

Pratumplaats 2A
3454 NA Utrecht

Contact

Gratis