Over
Ontdek Utrecht

Dé gids voor het beste van Utrecht! Onze vernieuwde website biedt jou lokale tips, de mooiste plekken om te wandelen, de leukste markten, de hotspots van Utrecht en nog veel meer. Van de stad, voor onze bezoekers én bewoners. Ontdek Utrecht was voorheen Bezoek Utrecht.

Utrecht Marketing

Ontdek Utrecht is onderdeel van Utrecht Marketing, dat Utrecht samen met partners in stad en regio positioneert als slimme, creatieve, gezonde en talentvolle stad. Utrecht Marketing richt zich op bezoekersmarketing, de promotie van het cultuuraanbod, het aantrekken van (internationaal) talent en het ondersteunen van nieuwe bedrijven. Ook bevordert de organisatie Utrechtse trots onder bewoners en speelt ze een meer strategische rol op thema’s als inclusiviteit, duurzaamheid en de balans tussen groei en leefbaarheid.

Partner Utrecht Region Pass

Partner worden?

Ontdek Utrecht bestaat mede door onze partners. Wil jij ook partner worden en een plek krijgen op ontdek-utrecht.nl en discover-utrecht.com? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Argibald

Contact

Heb je een leuke suggestie, een vraag of wil je meer weten over de inhoud op deze website?
Neem dan contact met ons op via redactie@ontdek-utrecht.nl.

Of bezoek onze VVV Winkel op het Domplein
Domplein 9, 3512 JC, Utrecht
Telefoonnummer: 030-2360004
E-mail: infovvv@utrechtmarketing.nl

VVV Winkel Ontdek Utrecht ©Jelle Verhoeks uitgiftepunt utrecht region pass

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte blijven van de leukste tips, beste restaurants, mooiste wandelroutes en nog veel meer uit Utrecht? Of op de hoogte blijven van de leukste Utrecht souvenirs? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief!

Locals Ontdek Utrecht ©Jelle Verhoeks