Bed & Breakfast Kasteel Sterkenburg

Bij B&B Kasteel Sterkenburg kun je vorstelijk slapen in een landelijke omgeving.

Het statige Kasteel Sterkenburg en naastgelegen Koetshuis en Tuinmanshuis bieden onderdak aan een aantal prachtige unieke kamers, allen voorzien van heerlijke bedden en eigen badkamers. Kies bijvoorbeeld voor de de imposante Ooievaarssuite of slaap in een unieke kamer in een van de twee torens en waan je voor een nachtje in de Middeleeuwen.

Kasteel Sterkenburg ligt midden in de natuur, en het prachtige landgoed is een heerlijke plek voor een ontspannende wandeling of een rustmomentje. Met de auto is het 20 minuten rijden naar het centrum van Utrecht.

Standaard tweepersoonskamer
Deze kamers in het Koetshuis en in het Tuinmanshuis zijn sfeervol gemeubileerd en beschikken over uitstekende bedden en een eigen badkamer met douche, badkamer benodigdheden en wc. Verschillende kamers hebben ook een bad. Er is zicht op de tuin.

Deluxe tweepersoonskamer
De kamers in het Kasteel zijn sfeervol gemeubileerd en beschikken over uitstekende bedden en een eigen badkamer met douche, badkamer benodigdheden en wc. Verschillende kamers hebben ook een bad. Er is zicht op de tuin.

Executive suite
De royale kamers in het Kasteel zijn sfeervol gemeubileerd en beschikken over uitstekende bedden en een eigen badkamer met douche, badkamer benodigdheden en wc. Verschillende kamers hebben een bad. Er is zicht op de tuin.
 
De prijzen zijn vanaf: € 76,50 p.p. incl. ontbijt.

Adres

Langbroekerdijk 10
3972 ND Driebergen-Rijsenburg

Contact