Buitenplaats Doornburgh

Ben je op zoek naar een centraal gelegen plek waar je focus kan vinden in een historische, groene omgeving? Doornburgh is een historische buitenplaats in Maarssen, nabij Utrecht. Onze buitenplaats biedt letterlijk én figuurlijk de ruimte die je nodig hebt voor een brainstorm, presentatie of congres. Het park, met vijvers en bosschages en prachtig gelegen aan de Vecht, inspireert tot nieuwe inzichten. De locatie is goed bereikbaar per OV en wij beschikken over eigen parkeergelegenheid voor gasten. De bijzondere architectuur, de lokale keuken van ons restaurant DeZusters én de persoonlijke begeleiding van onze medewerkers maken jouw evenement tot een succes.

Op onze buitenplaats bevindt zich een voormalig klooster uit de jaren zestig. Het gebouw is één van de jongste rijksmonumenten van Nederland en is een bestemming voor architectuurliefhebbers. Met een capaciteit tot 500 personen en een diversiteit aan ruimtes is het een perfecte locatie voor een congres, vergadering of presentatie. Mede dankzij de strakke, geometrische architectuur wordt de aandacht hier als vanzelf geleid naar de kern van de zaak. Het hart van het gebouw is een weelderige binnentuin vol bloemen en planten: elk seizoen een lust voor het oog.

Ook is er een achttiende-eeuws hoofdhuis met stijlkamers - een plek waar de historie tastbaar is. Het is een prachtig decor voor een vergadering of een diner.

Ons park nodigt uit voor een wandeling langs de kronkelende paden. Ook in het omliggende park zijn volop mogelijkheden om je gasten te ontvangen en te laten genieten van de buitenplaats aan de Vecht.

Chef Niels van Zijl (voorheen De Librije) van ons restaurant DeZusters kookt met lokale producten, waaronder planten en kruiden van onze eigen buitenplaats. De chef denkt graag mee over passende catering bij het evenement en geven invulling aan de culinaire wensen van ontbijt tot en met diner.

Wij ontvangen je graag op Doornburgh om je de buitenplaats te laten zien. Neem contact met ons met onze Sales Director Daan van de Kamp via e-mailadres: organiseer@buitenplaatsdoornburgh.nl

Adres

Buitenplaats Doornburgh

Diependaalsedijk 17
3601 GH Maarssen

Contact

Gerelateerde collecties