Court Hotel City Centre Utrecht ****

Utrecht Verbindt
Deze onzekere tijd raakt ons allemaal. De maatregelen hebben een grote impact op ons leven. Juist om die reden moeten we elkaar steunen. Hoe help jij de lokale bakker, de buurvrouw of de verpleger bij jou in de straat? Utrecht verbindt, juíst nu!

>> Utrecht en het Court Hotel hebben heel veel moois te bieden. Als je op zoek bent naar meer dan alleen een bijzondere overnachting kies dan één van de speciale arrangementen. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is genieten van het prachtige Utrecht.

Court Hotel City Centre

Het Court Hotel City Centre ligt in het eeuwenoude harte van Utrecht, letterlijk in de schaduw van de Dom. Het hotel is gesitueerd in het oude gerechtsgebouw en kent een rijke historie. Hier slaap je in een hotel dat met zorg is gerenoveerd en van alle moderne gemakken is voorzien. De bijzondere kamers zijn met gevoel voor eigentijds design ingericht, maar met behoud van mooie oude stijlelementen.

Het sfeervolle hotel beschikt over 27 bijzondere kamers met gevoel voor eigentijds design, maar met behoud van mooie oude stijleementen. De kamers zijn licht en je kunt er comfortabel overnachten. De smaakvolle kamers zijn voorzien van een luxe boxspringbed, flatscreen tv, Anyah's eco-friendly verzorgingsproducten, een minibar en Nespresso koffie en thee: kortom alles wat je van een hotel mag verwachten. In de ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in de bijbehorende brasserie.

Adres

Korte Nieuwstraat 14, 3512 NM Utrecht

Contact