Greenjoy sloepverhuur

Bij Greenjoy vaar je in comfortabele elektrische sloepen. Hiermee kun je fluisterstil door de natuur varen en wellicht belangrijker: kun je aan boord een normaal gesprek voeren, zonder herrie en zonder stank. De sloepen zijn zeer ruim en bieden plaats aan 6 tot 8 personen. Je hebt voor de  sloepen geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn zeer eenvoudig te bedienen en onze vaarinstructies maken het mogelijk om zonder enige ervaring veilig uit te varen.

Voor korte reserveringen adviseren wij om in de stad te blijven. Er is zoveel te zien in de bruisende binnenstad en er zijn enorm leuke routes mogelijk die je precies 2 uur vaargenot voorzien.
Vanaf 12 september 2020 is de Catharijnesingel weer open! Vaar het rondje Utrecht wat ongeveer 50 jaar niet meer mogelijk was. Heb je genoeg tijd over, combineer dan het rondje over de Catharijnesingel met de Oudegracht. Dan heb je (bijna) alle mooie plekjes van Utrecht gezien in één rondje.

Vaar je ten minste 4 uur en wil je liever even de natuur in, dan kun je bij Ledig Erf de Kromme Rijn op varen. Je vaart dan vanzelf natuurgebied Rhijnauwen in, alwaar je alleen met een elektrische fluisterboot mag varen. Je kunt bij het befaamde Theehuis Rhijnauwen lekker even een pitstop houden met een kleine versnapering en vervolgens weer terug varen naar de stad.

Reserveren kan online. Een sloep huren kan zelfs tot 10 min van te voren!

Adres

Wittevrouwensingel, ter hoogte van nr. 58
3572 CB Utrecht

Contact

Gerelateerde collecties