Hotel Bergse Bossen

Volop in het groen en heerlijk in de natuur, en dat op maar 15 minuten van Utrecht. Op het zonovergoten terras kun je na een mooie wandeling of fietstocht. heerlijk lunchen of borrelen. Als het buiten minder warm is, staat in het gezellige Grand Café lekker de open haard aan. Speciaalbiertje erbij, of een goed glas wijn, en genieten maar.

Vanaf Hotel Bergse Bossen ben je zo in de stad, maar ook in de directe omgeving is van alles te doen. De Utrechtse Heuvelrug is een natuurgebied met bossen, heidevelden en beroemde zandverstuivingen. Landgoederen en musea zijn veelal prima met de fiets te bereiken. Veel fiets- en wandelroutes starten en eindigen hier. De receptie heeft door Bergse Bossen ontwikkelde routeboekjes liggen, je kunt dus snel op pad.

Met voldoende eigen parkeergelegenheid, oplaadpunten voor elektrische fiets én auto is Bergse Bossen een fijne uitvalsbasis. Bergse Bossen maakt geen onderdeel uit van een keten en wordt geroemd om haar persoonlijke service, vriendelijke personeel en prettige sfeer. Hotelkamers hebben uitzicht op het groen; met wat geluk zie je bij het open doen van de gordijnen nét een hert wegschieten. Dus kom natuur en cultuur opsnuiven bij Bergse Bossen!

Adres

Traaij 299
3971 GM Driebergen

Contact