Kontakt der Kontinenten

Verscholen in het groen van de Utrechtse Heuvelrug maar op nog geen 5 minuten rijden van de afslag Soesterberg A28 vind je Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Deze unieke locatie bestaat uit het voormalige missiehuis Sint Jan en Klooster Cenakel. Doordat authentieke elementen zijn behouden is de 'kloosterlijke sfeer' nog altijd voelbaar. De combinatie van moderne faciliteiten, duurzaam ondernemerschap gecombineerd met een creatieve wereldse keuken en een 'mooi verhaal' maakt van jouw verblijf een bijzondere belevenis.

De omgeving van Kontakt der Kontinenten is ideaal om te wandelen en fietsen. Bij de receptie van het hotel zijn diverse wandel- en fietsroutes verkrijgbaar en ook voor dagtochtjes hebben de medewerkers diverse suggesties voor je klaarliggen. Het hotel heeft een ruim aanbod aan arrangementen voor een heerlijke ‘staycation’, bijvoorbeeld in combinatie met wandelen, fietsen, een bezoek aan Thermen Soesterberg of het Nationaal Militair Museum. En voor wie écht van een compleet verzorgd verblijf wilt genieten kan er in het restaurant heerlijk worden ontbeten of gedineerd. (reserveren verplicht)

Het hotel heeft 130 hotelkamers, waarvan er 72 voor twee personen zijn. Alle kamers zijn standaard voorzien van een badkamer met douche en toilet, telefoon en televisie. Tevens is overal gratis WiFi beschikbaar. Inchecken kan al vanaf 12.00 uur. Kontakt der Kontinenten vraagt je om op de dag van vertrek voor 12.00 uur (zaterdag en zondag 12.00 uur) uit te checken. Bijna alle kamers hebben uitzicht op bos, kloostertuin of binnentuinen. Tijdens uw verblijf kun je altijd in de lounge terecht voor een onbeperkt en gratis verse koffie, cappuccino of thee.

Er is gratis parkeerruimte voor zowel auto’s als fietsen én er zijn mogelijkheden om jouw elektrische fiets en auto op te laden.

KonneKt restaurant, bar en lounge
Het restaurantgedeelte van KonneKt biedt ruimte aan 240 gasten en is onder andere uitgerust met een multifunctioneel foodcourt met frontcooking- en sappenstation. Gasten kunnen hier genieten van een veelzijdig assortiment aan eten en drinken, maar natuurlijk ook van het panoramische uitzicht op de bostuin. Bij KonnenKt geniet je op elk moment van de dag van smaakvolle gerechten en dranken met een wereldse twist.

Het atrium van KonneKt is een prettige ontmoetingsplek voor een (zakelijke) afspraak of om rustig te kunnen werken. De KonneKt lounge, met meerdere eet- en drinkfuncties, is geschikt voor de ontvangst van grotere zakelijke gezelschappen. Deze ruimte kan, bijvoorbeeld in combinatie met de naastgelegen congreszaal, exclusief worden gereserveerd.
Borrelen kan bij de iconische goud-marmeren bar.

VVV informatiepunt
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is ook een VVV informatiepunt. Je kunt hier terecht voor actueel foldermateriaal van de regio en voor fiets- en wandelroutes. Informeer bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten of de lokale VVV voor de beschikbaarheid van VVV cadeaukaarten.

Adres

Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg

Contact