Humphrey's Restaurant Utrecht

Utrecht Verbindt
Deze onzekere tijd raakt ons allemaal. De maatregelen hebben een grote impact op ons leven. Juist om die reden moeten we elkaar steunen. Hoe help jij de lokale bakker, de buurvrouw of de verpleger bij jou in de straat? Utrecht verbindt, juíst nu!

>> Wil jij thuis genieten van Humpreys? Dat kan vanaf nu! Het team van Humphrey’s heeft daarvoor twee mogelijkheden bedacht:

  • Humphrey’s at Home (thuis verwarmen)
  • Humphrey’s Ready to Eat (warm bij jou op tafel)

Dus… geen zin om zelf te koken? Bestel dan snel de lekkerste Humphrey’s gerechten! Klik hier om de gerechten te bekijken en te bestellen.

Al 30 jaar Bourgondisch genieten
Humphrey’s biedt een 3-gangen keuzemenu voor een vaste prijs van € 29,95. Een seizoensgebonden menu met keuze uit vlees- vis-  vegetarische en veganistische gerechten. Voor de kinderen is er een speciaal kindermenu samengesteld. Voor groepen heeft Humphrey’s een all-inclusive arrangement. Voor ieder is er dus wat wils!

Tijdens het aperitief wordt ambachtelijk brood geserveerd met kruidenboter en olijfolie. Het hoofdgerecht wordt aangevuld met diverse garnituren zoals frites en salade. Deze zijn bij de prijs inbegrepen. Naast de huiswijn schenkt Humphrey’s diverse ‘wereldse’ wijnen en zijn er ook diverse cocktails om van te genieten.

Restaurants door heel Nederland
Humphrey’s restaurants heeft vestigingen in: Amersfoort, Amsterdam, Breda, Enschede, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Scheveningen en Zwolle.

Adres

Stadhuisbrug 3
3511 KP Utrecht