Klein ARMelisweerd

Het ‘Zorg voor elkaar Huis’ klein ARMelisweerd is een unieke locatie en bed and breakfast op een steenworpafstand van de Utrechtse binnenstad.

Het kleinschalige, particuliere zorginitiatief is een onderdeel van stichting de A.R.M. Deze stichting is een begrip in Utrecht, en biedt al sinds 1992 24 uurszorg aan mensen met een beperking en mensen met een maatschappelijke achterstand. Samen met de begeleiders wordt er op het terrein gewoond, geleefd en structuur geboden. Met een ongelofelijke betrokkenheid bieden ze vertrouwde gezichten en bestrijden ze concreet eventuele vereenzaming; het herbergen van gasten biedt de bewoners bovenal een stuk dagbesteding. Bij klein ARMelisweerd laten bewoners je graag kennis maken met hun manier van leven!

Klein ARMelisweerd heeft verschillende mogelijkheden tot overnachting. In hun gezellige tuin staan onder andere een aantal trekkershutten, zijn er twee eenpersoons logeerkamers en zijn er meerdere camperplaatsen. Je treft op het terrein bovendien een houtgestookte sauna en een hot tub.

Kijk op de website voor prijzen en beschikbaarheid. Als je geluk hebt, kun je neuzen tussen de prachtige spullen op de Brocantemarkt, deze vindt elke woensdag en zaterdag plaats van 12:00 – 16:00 van 1 april tot 1 september.

Adres

Koningsweg 358
3585 LE Utrecht

Contact

Gerelateerde collecties