Markt Vredenburg

Utrecht Verbindt
Deze onzekere tijd raakt ons allemaal. De maatregelen hebben een grote impact op ons leven. Juist om die reden moeten we elkaar steunen. Hoe help jij de lokale bakker, de buurvrouw of de verpleger bij jou in de straat? Utrecht verbindt, juíst nu!

>> Mis je de lokale markt? De marktkramen missen jou ook! Daarom is nu #demarktbezorgt gestart. Zo ontvang jij van de fietskoerier een heerlijke box vol verse producten en steun je tegelijkertijd de kramen. 

Markt Vredenburg

De markt op het Vredenburg is een van de grootste markten van Utrecht.

Op deze gezellige markt in het hart van de stad kun je maar liefst drie keer per week terecht voor bijvoorbeeld verse vis, vlees, stroopwafels, groente, fruit en ander heerlijk eten. Daarnaast zijn er kramen met kleding, schoenen, elektronica en verzorgingsproducten. Het is de perfecte plek om koopjes te jagen, want alle producten zijn erg scherp geprijsd.

De Vredenburgmarkt op het Vredenburgplein is elke woensdag, vrijdag en zaterdag te bezoeken. Op vrijdag is bovendien ook de Biologische Boerenmarkt, een deel van de markt is dan ingericht voor lokale boeren die hun biologische- en streekproducten verkopen.

Algemene informatie

maandag-
dinsdag-
woensdag10:00 - 17:00 uur
donderdag-
vrijdag10:00 - 17:00 uur
zaterdag08:00 - 17:00 uur
zondag-

Adres

Vredenburg
3511 BB Utrecht

Contact

    Gerelateerde collecties