VandeStreek bier

Utrecht Verbindt
Deze onzekere tijd raakt ons allemaal. De maatregelen hebben een grote impact op ons leven. Juist om die reden moeten we elkaar steunen. Hoe help jij de lokale bakker, de buurvrouw of de verpleger bij jou in de straat? Utrecht verbindt, juíst nu!

>> De Utrechtse brouwerij vandeStreek bier doneert opnieuw een deel van zijn webshop omzet aan horecazaken. Een heel mooi gebaar. Bestel nu een lekker biertje en je bepaalt zelf welke horecazaak jij steunt met je aankoop.

VandeStreek Brouwerij

vandeStreek bier is een lokale brouwerij in Utrecht. Na een aantal jaar hun bier in andermans ketels gebrouwen te hebben, streken de broers Sander en Ronald van de Streek in 2017 neer in Overvecht. Hier staat sindsdien een brouwerij waar de meest uiteenlopende -maar altijd doordrinkbare- bieren worden gebrouwen.

Sinds 2019 is die locatie uitgebreid met een proeflokaal. Wekelijks openen op vrijdag en zaterdag de deuren van de brouwerij en kan je genieten van het bier van vandeStreek met uitzicht op de ketels waarin dat bier gebrouwen is. Daarbij worden snacks en gevulde pita’s geserveerd, samengesteld met ingrediënten en producten van andere lokale Utrechtse makers.

Wil je meer dan alleen kijken naar de ketels? Elke zaterdag om 14:00 uur gaat voor eventjes het hek aan de kant en word je door een van de medewerkers van vandeStreek rondgeleid door de brouwerij. Uiteraard gaat deze rondleiding gepaard met een proeverij achteraf.

Algemene informatie

vrijdag16:00 - 23:00 uur
zaterdag13:00 - 21:00 uur

Open

Vrijdag, zaterdag.

Adres

Ontariodreef 43
3565 BC Utrecht

Gerelateerde collecties