ZIES

ZIES is een wijnbar, een bistro en een boutique hotel, waar alle producten zorgvuldig worden geselecteerd en waar bewust wordt gekookt. 
Op de kaart vind je Gourmet tapas uit Zuid-Europa. Alle gerechten zijn huisgemaakt en worden bereid in de Spaanse houtskooloven, de Mibrasa. Daarbij schenken ze biertjes, vele wijnen per glas/fles en Gin & Tonic uit landen rond de Middellandse Zee.

Boutique hotel ZIES is een kleinschalig hotel dat met veel zorg en oog voor details is gebouwd. De kamers zijn ingericht in mediterraanse stijl waarbij de warmte van oud sloophout gecombineerd wordt met Scandinavisch design. Het comfort en de beleving van de gast staat hierbij centraal. Zowel in het boutique hotel als in de wijbar & bistro.

De kamers met bijzondere mediterrane druivennamen zijn voorzien van badkamers met ligbad, ruime regendouche en gratis toiletartikelen van het merk Moooi. Iedere kamer heeft luxe, comfortabele bedden, design airconditioning, SMART tv met Netflix, Nespresso-apparaat, thee faciliteiten, ruime minibar, bureau, kluisje en gratis supersnel Wifi.

Adres

Twijnstraat 58
3511 JK Utrecht

Contact

Gerelateerde collecties