Natuurwandeling Utrecht

De mooiste lentewandelingen beleef je samen

Omdat samen wandelen gezelliger is, verzorgt Stichting Gezond Natuur Wandelen op steeds meer plekken wekelijkse wandelingen van een uur in een rustig tempo. Vaste tijd, vast vertrekpunt en nog gratis ook. Wie aanhaakt beleeft de lente met andere ogen. Juist doordat je met een groep bent, zie je meer. En na afloop deel je je belevenissen tijdens een gezellig kopje koffie of thee.

“Gezelligheid is het gezondste van onze wandelingen.” – Wandelbegeleider Stichting Gezond Natuur Wandelen

Enthousiaste wandelgroep in Utrecht
Op tal van plaatsen in Nederland wandel je mee in een rustig tempo. Ook in Utrecht, waar bewoners samen op pad gaan om het groen in de buurt én elkaar beter te leren kennen. Elke woensdag wandelen we in Oud-Amelisweerd tussen 10 en 11 uur. Onze wandelingen zijn gratis en je kunt zonder aanmelden een keer mee wandelen. Kijk voor deze en andere wandelingen op www.gezondnatuurwandelen.nl/wandelen/vind-een-wandeling/. En lijkt het je leuk om zelf de wandelgroep in Utrecht te begeleiden? Neem dan contact op via onze website.

De gratis wandelingen van Gezond Natuur Wandelen in Utrecht worden mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds en Brentano’s Steun des Ouderdoms.

Wanneer

  • Elke woensdag
    van 10:00 uur tot 11:00 uur

Adres

Koningslaan 9
3981 HD Bunnik

Gratis