Amelisweerd

Wil je even ontvluchten van de drukte in de stad? Ga dan wandelen bij landgoed Amelisweerd. Een bezoek aan landgoed Amelisweerd en het naastgelegen landgoed Rhijnauwen betekent heerlijk genieten van de natuur én van al het goede dat de landgoederen te bieden hebben.

Loop één van de vele wandelroutes die het gebied rijk is. Onderweg hoef je je niet te vervelen. Ga langs bij boerderij Vroeg en neem een kijkje in de winkel met streekproducten, drink een goede kop koffie op het terras bij Het Oude Tolhuys of eet een pannenkoek bij Theehuis Rhijnauwen. Heb je na al dat wandelen zin in een 100% biologische lunch met vers gebakken brood dan moet je bij Veldkeuken zijn.

Naast wandelen is er nog veel meer te doen op het landgoed. Er worden verschillende workshops gegeven en je kunt een bezoekje brengen aan Huis Oud Amelisweerd, Fort Rhijnauwen of het Waterliniemuseum. Zin in iets actiefs? In de zomer kun je suppen en kanoën op de Kromme Rijn. Zo ontdek je het gebied op een hele andere manier. Kortom genoeg te doen op en rond Amelisweerd.

Agenda

Adres

Amelisweerd

Koningslaan 9
3981 HD Bunnik

Gerelateerde collecties

Tip van