Appel & Ei Utrecht

Kopen & verkopen
Bij de 21 winkels van Appel & Ei vind je een ruim assortiment van mooie betaalbare tweedehands kleding voor hem en haar. Alle tweedehands kleding die ze verkopen is met zorg geselecteerd; schoon, fris én niet van nieuw te onderscheiden.

Schatzoeken, thriften, koopjes jagen of pareltjes scoren, hoe je het ook noemt, winkelen bij Appel & Ei is leuk! En duurzaam, want door tweedehands kleding te kopen help je een klein beetje mee aan een betere wereld. Het assortiment wisselt dagelijks, dus als je regelmatig binnenloopt heb je grote kans als eerste de mooiste items te vinden!

Wil je kleding inbrengen? 
Breng je mooiste items, gewassen en gestreken in een stevige tas. Bij Appel & Ei zijn ze kritisch in wat ze verkopen, of het nou tweedehands is of nieuw. Niet alles wat er nog “goed” uitziet kan worden verkocht. Ze hebben alleen ruimte voor de items waar het meeste vraag naar is in de winkel. Dat betekent niet dat een item ‘niet mooi genoeg’ is, maar dat sommige items gewoon niet verkocht worden in de winkel omdat er geen vraag naar is.

Goed doen
Naast het steunen van lokale goede doelen is Appel & Ei een samenwerking met de Sheltersuit Foundation gestart om gezamenlijk met alle Appel & Ei winkels ook een landelijk goed doel te steunen.
De producten van Sheltersuit zijn ontwikkeld als kortetermijnoplossing voor een langetermijnprobleem. Het lost het probleem van daklozen en vluchtelingen die onderdak zoeken niet op, maar het voorkomt wel dat mensen op straat doodvriezen.

Kijk voor meer informatie op de website

Adres

Appel & Ei Utrecht

Voorstraat 61A
3512 AK Utrecht