Bakkerswinkel Utrecht

De oude gewelven, waar verschillende bakkersfamilies hun ambachtelijke producten hebben gebakken en geserveerd, doen nu nog steeds dienst als restaurant. De ideale plek om de dag te beginnen met een ontbijt, bij te praten met je moeder, te komen lunchen met je date (of collega) of gewoon lekker een wijntje te drinken met je vrienden. Of bestel al dat lekkers aan de toonbank en neem het mee.

Overdag serveert de Bakkerswinkel diverse ontbijtjes, lunch en verschillende high tea's. In samenwerking Rose & Vanilia hebben ze een gluten- en/of lactosevrije high tea samengesteld. De high tea is ook vegan beschikbaar. In de avond gaan ze over op de borrel en kun je genieten van verschillende soorten kaasfondue.

Utrecht Verbindt
Deze onzekere tijd raakt ons allemaal. De maatregelen hebben een grote impact op ons leven. Juist om die reden moeten we elkaar steunen. Hoe help jij de lokale bakker, de buurvrouw of de verpleger bij jou in de straat? Utrecht verbindt, juíst nu!

>> Thuis genieten van een high tea of kaasfondue van de Bakkerswinkel? Dat kan met de take away pakketten. Ook het bakkersontbijt & de bakkerlunch zijn af te halen: ideaal voor een ontbijt op bed of als kant & klare lunch voor een catering

Algemene informatie

maandag11:00 - 16:00 uur
dinsdag11:00 - 16:00 uur
woensdag11:00 - 16:00 uur
donderdag11:00 - 22:00 uur
vrijdag11:00 - 22:00 uur
zaterdag09:00 - 22:00 uur
zondag09:00 - 17:00 uur

Open

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag.

Adres

Bakkerswinkel Utrecht

Wittevrouwenstraat 2
3512 CT Utrecht

Contact