Binnenste buiten

Op zaterdag 24 september keren de ondernemers van het Maliekwartier voor de 4e keer hun winkels BinnensteBuiten tijdens Nationale Burendag. Klanten, buren en voorbijgangers kunnen tijdens dit straatfestival buiten op straat zien, proeven en ervaren wat het Maliekwartier voor moois te bieden heeft. Maliekwartier is het winkelgebied met de twee grote winkelstraten in Utrecht Oost: de Nachtegaalstraat en de Burg. Reigerstraat.

Normaalgesproken ga je als klant of gast bij een winkel of restaurant naar binnen, maar op zaterdag 24 september treden de ondernemers in het Maliekwartier naar buiten. Letterlijk! Leuke modeshows van de nieuwste collecties, barbecueën, wijnproeven en live muziek van lokale artiesten op straat. Voor de kleintjes is er een aantal leuke en spannende workshops. Dit is maar een greep van wat er te doen is op de dag dat de ondernemers van het Maliekwartier zichzelf te buiten gaan en hun diversiteit tonen aan de buurt!

Het Maliekwartier wil graag benadrukken dat dit straatfestival voor en door de buurt wordt georganiseerd. Daarom laten we dit evenement ook samenvallen met Nationale Burendag. Om dit extra te benadrukken beginnen we de dag met het  “Burenontbijt” van 09.00 -11.00 uur op straat en de hele buurt is uitgenodigd!

Adres

Maliekwartier 0 0
3581 AA Utrecht