Daen's Room One

Daen’s Room One is een trendy eenkamerhotel, en ligt midden in de binnenstad van Utrecht. Op loopafstand vind je de belangrijkste bezienswaardigheden, restaurants en winkels, en ook het Centraal Station ligt om de hoek.

De kamer is slim ingedeeld, met een fijne zithoek en genoeg kastruimte, en van alle gemakken voorzien: gratis WiFi, kabel-tv, thee- en koffiefaciliteiten, toiletartikelen en natuurlijk een heerlijk bed.

Room One is de hotelkamer van Daen’s, de meest veelzijdige conceptstore van Utrecht. In de winkel vind je mode van o.a. Nederlandse bodem, Scandinavische labels, interieurboeken, sieraden, tassen en schoenen. Maar het is ook een ontmoetingsplek waar je heerlijk kan bijpraten onder het genot van een stuk huisgemaakte taart, goede koffie, een dik belegde sandwich of een lekker glas wijn met een kaasplankje.

De hotelkamer van Daen’s ligt op 950 meter van het Centraal Station, op 1,1 km van Jaarbeurs Utrecht en op 1,4 km van het Spoorwegmuseum. Prijs van de kamer is 120 euro per nacht, ontbijt kun je apart bijboeken en kost 12,50 p.p.

Adres

Minrebroederstraat 3
3512GS Utrecht

Contact

Gerelateerde collecties