De Moestuin

Aan de rand van de stad, pal langs de Krommerijn, vind je De Moestuin. Het is niet zomaar een plek waar groenten en fruit worden geteeld, een unieke plek met een biologische moestuin, een timmerwerkplaats, een winkel en een lunchcafé. In de zomer kun je zelf je groenten en bloemen plukken. 

Alles op de Moestuin is biologisch. De teelt van de groenten, de gerechten en drankjes in het lunchcafé en de producten in de winkel. De Moestuin heeft versheid, ambachtelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

De missie van De Moestuin is een sociale onderneming in groen en horeca te runnen, die ruimte biedt voor activering en leerwerktrajecten. Daarnaast heeft de Moestuin een recreatieve en educatieve functie voor bezoekers. Tuinbouw, verkoop, horeca en zorg versterken elkaar en vullen elkaar aan: de deelnemers werken mee om het vele werk uit te voeren en de Moestuin biedt de deelnemers een plek om te kunnen ontwikkelen, leren en zo persoonlijk groeien. Werken met deelnemers heeft invloed op het rendement van het bedrijf. Een gedeelte van onze omzet komt daarom uit vergoedingen voor de zorg.

Adres

De Moestuin

Laan van Maarschalkerweerd 2
3585 LJ Utrecht

Tip van