Eten in de Drieharingstraat

Utrecht Verbindt
Deze onzekere tijd raakt ons allemaal. De maatregelen hebben een grote impact op ons leven. Juist om die reden moeten we elkaar steunen. Hoe help jij de lokale bakker, de buurvrouw of de verpleger bij jou in de straat? Utrecht verbindt, juíst nu!

>> De gezellige Drieharingstraat moeten we op dit moment even missen. Gelukkig hebben de restaurants samen iets heel leuks bedacht! Bestel nu een Drieharingbox met de gerechten van de restaurants uit de straat. Je kunt de box bestellen bij Tapasbar Vintage, Restaurant Raak, De Kleine Parade of Restaurant de Markt

Eten in de Drieharingenstraat

In Utrecht kun je goed terecht voor een hapje en drankje. Of het nu gaat om een gezellige vrijdagmiddagborrel of een avondje culinair genieten, Utrecht biedt bijzondere locaties die je positief verrassen. Er is voor ieder wat wils: hippe pop-up restaurants zijn er in overvloed, maar ook de klassieke keuken ontbreekt niet.

Een plek waar je dit allemaal vindt is het gezellige Drieharingstraatje. Deze culinaire straat ligt aan het Vredenburgplein en is vele restaurants rijk. Je kunt er aanschuiven voor een avond tapas, genieten van sappige burgers en proeven van vele soorten vis.

Veel van de restaurants hebben zelfs een klein terrasje, waar het in de zomer goed toeven is. Doordat de Drieharingstraat het Vredenburgplein verbindt met de Oudegracht, wandelen er veel mensen doorheen. Er is dus genoeg te zien terwijl je aan het tafelen bent. 

Adres

Drieharingstraat 0 0
3511BH Utrecht