Podium Hoge Woerd

Podium Hoge Woerd is onderdeel van Castellum Hoge Woerd, een moderne interpretatie van een eeuwenoud Romeins fort. Bij de aanleg van de wijk Leidsche Rijn werd bij toeval een groot deel van de Romeinse grens blootgelegd. Archeologen haalden onder meer een Romeins schip en talloze gebruiksvoorwerpen naar boven. Besloten werd om al die voorwerpen een plekje te geven: Op de plek waar vroeger een Romeins fort lag, staat nu het modern cultuurcentrum Castellum Hoge Woerd.  

Podium Hoge Woerd
Op de eerste verdieping van het paviljoen van Castellum Hoge Woerd ligt misschien wel een van de mooiste theaterzaal van Utrecht. Podium Hoge Woerd telt 229 stoelen en presenteert jaarlijks circa 100 voorstellingen. De voorstellingen bestaan uit cabaret en kleinkunst, familie- en jeugdvoorstellingen, theater, dans, muziek en muziektheater en een buitenprogramma. Kijk voor de kaartverkoop voor de voorstellingen op de website.

podiumhogewoerd.nl

Agenda

  • 14 - 16
    jun

    De Paddentrek (8+)

    Muzikale theatervoorstelling waarin een circusfamilie van kikkers, salamanders en padden neerstrijkt in een dorp waar nooit iets gebeurt. Als er een geheimzinnig virus uitbreekt neemt het wantrouwen in hoog tempo toe. Durven we onze vijand te...

Adres

Hoge Woerdplein 1
3554 VH De Meern

Contact

Gerelateerde collecties