Restaurant C'est Ça

Utrecht Verbindt
Deze onzekere tijd raakt ons allemaal. De maatregelen hebben een grote impact op ons leven. Juist om die reden moeten we elkaar steunen. Hoe help jij de lokale bakker, de buurvrouw of de verpleger bij jou in de straat? Utrecht verbindt, juíst nu!

>> Geniet van C'est Ça bij je thuis! Elke week serveren ze een menu als afhaalversie voor bij jouw thuis. De keuze is uit een 3-,4- of 5 gangen verrassingsmenu. Het menu is bijna klaar en hoeft alleen met wat begeleiding dmv filmpjes en een omschrijving verwarmd te worden zodat je heerlijk het “restaurant gevoel” thuis kunt ervaren. Zelf weinig doen en heerlijk genieten.

Restaurant C'est Ça

Restaurant C'est Ça is een table d'hôte. Dat houdt in dat je lekker gaat zitten en je laat verrassen door de chef. Elke week serveren ze een nieuw 3-, 4- of 5-gangen verrassingsmenu. Mooie bijpassende wijnen, speciaalbieren en originele frisdranken kunnen al deze gangen begeleiden. De keuken is geïnspireerd op de klassieke Franse haute cuisine, maar regelmatig wordt er ook inspiratie gehaald uit gerechten van buurlanden.

Adres

Bollenhofsestraat 142
3572 VT Utrecht

Contact