Spaghetteria Pastabar

Spaghetteria gaat over verse, zelfgemaakte pasta en over de waardering voor eeuwenoude, Italiaanse tradities. In hun eigen Laboratorio wordt van de beste biologische bloem uit Emilia Romagna verschillende soorten pasta gemaakt. Elk met een eigen vorm, oorsprong en bereidingswijze.

Op het menu staan zes traditionele recepten, waarvan er drie dagelijks wisselen. Dit alles gebeurt onder toezicht van de chef en is gebaseerd op zijn kennis van en liefde voor de keuken uit zijn jeugd. Je kunt aanschuiven aan één van de robuuste tafels of plaatsnemen aan een gezellige vensterbank. De frisse sgroppino’s en de limoncello worden zelf gemaakt. Na afloop is er tiramisu of espresso met donkere chocolade.

Algemene informatie

maandag17:00 uur
dinsdag17:00 uur
woensdag17:00 uur
donderdag17:00 uur
vrijdag17:00 uur
zaterdag17:00 uur
zondag17:00 uur

Open

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag.

Adres

Korte Koestraat 4
3511 RP Utrecht

Contact