Varen in Utrecht

Wil je origineel uitpakken met een bedrijfsuitje, promotiefeest, bruiloft, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of gewoon lekker varen met vrienden? Varen in Utrecht biedt diverse mogelijkheden, reserveer vrijblijvend je sloep of salonboot in Utrecht.

Huur een sloep of salonboot met schipper in Utrecht. Maak een boottocht door de unieke en sfeervolle grachten en singels van de Domstad Utrecht. Varen in Utrecht vaart je in één van hun mooie authentieke en comfortabele sloepen of stijlvol op een honderd jaar oude klassieke salonboot door de grachten van Utrecht. Vareninutrecht.nl biedt voor elke doelgroep verschillende vaararrangementen.

Wil je genieten van heerlijke mediterrane tapas en de prachtige Utrechtse grachten? Met de luxe en comfortabele sloepen verzorgt Varen In Utrecht in samenwerking met verschillende restaurants aan de Oudegracht populaire tapastochten.

Een standaard tapastocht duurt 2 uur. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor 2 en 3 uurs tochten. Alle luxe sloepen kunnen met slecht weer geheel overkapt worden en zijn voorzien van comfortabele zitkussens.

Adres

Oudegracht 175W
3511 NE Utrecht

Contact