VGW Shortstay

VGW Shortstay is een ervaren kantoor dat luxe en volledig uitgeruste appartementen biedt voor zakelijk bezoek in het historische stadscentrum van Utrecht. De ervaring van comfort, het ultieme gevoel van thuis zijn en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden achter onze bedrijfsvoering 

 Zij bieden verschillende typen appartementen in het kloppend hart van Utrecht. Op deze manier kunnen zij je altijd een appartement bieden dat tegemoetkomt aan je wensen. Vanuit alle appartementen heb je direct toegang tot de highlights van de stad Utrecht en haar faciliteiten. Ook is het Centraal Station, het grootste station van Nederland, altijd in de buurt van de appartementen.

Of je hier nu bent voor een lang weekend, een werk gerelateerd project van een maand, of compleet verzorgd wilt  worden terwijl je op zoek bent naar lange termijn huisvesting, VGW Shortstay is er altijd om je te ontvangen en een tijdelijk thuis te bieden.

Geniet van een combinatie van service die je ervaart in de meest luxe hotels en de privacy zoals je die kent van thuis bij VGW Shortstay, professionals in serviced apartments. 

Adres

Stadhouderslaan 1
3583 JA Utrecht

Contact