VVV Winkel
Domplein

Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur

In de VVV winkel aan het Domplein kun je terecht voor toeristische informatie, cadeaus en typisch Utrechtse en Nederlandse souvenirs. Heb je hulp nodig bij het plannen van je overnachting of dagje uit? De medewerkers van VVV Utrecht helpen je graag bij het boeken van tickets, rondleidingen en hotels. Wist je dat je hier ook een fiets kan huren? Laat je adviseren en vraag gelijk naar de mooiste fiets- en wandelroutes.

VVV Winkel Domplein

Domplein 9, 3512 JC, Utrecht
Telefoonnummer: 030-2360004
E-mail: infovvv@utrechtmarketing.nl

Ma t/m Zo: 10:00 – 17:00

Feestdagen
VVV Utrecht is tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren geopend. De VVV is met Kerst, op nieuwjaarsdag en met Koningsdag gesloten.

VVV Winkel Domplein

Domtoren

Kaartjes voor de rondleiding koop je eenvoudig van tevoren op www.domtoren.nl of in de VVV winkel aan het Domplein.

Ma t/m Zo: 10:00 – 17:00

Feestdagen
De Domtoren is geopend op 31 december en 2e kerstdag. De Dom is gesloten op 1e kerstdag en 1 januari.

In lijn met de landelijke coronamaatregelen is de Domtoren tijdelijk gesloten. Houd de website in de gaten voor de verdere ontwikkelingen.

Utrecht binnenstad Domtoren©Juri Hiensch

Shop online de leukste Utrechtse producten

Kijk in onze nieuwe online shop voor typisch Utrechtse producten, originele cadeaus van Utrechtse makers, routekaarten & informatie.

Domkaarsen

Koop de leukste Utrechtse producten in de winkel of online!

3D Dom Puzzel

Deze leuke 3D puzzel van 140 stukjes is ook nog eens een plaatje om naar te kijken. Leuk om cadeau te geven aan een ander of aan jezelf.

Bollendak VVV Utrecht Domplein
Bollendak t-shirt

Het bollendak boven het stationsplein is gemaakt van transparante kunststof en houdt het stationsplein niet alleen droog, maar is ook nu al iconisch voor Utrecht.

Nijntje producten VVV Winkel Utrecht Domplein
nijntje musthaves

Dick Bruna was een van de belangrijkste Utrechtse kunstenaars en tekende nijntje voor het eerst in 1955. De winkel heeft een uitgebreide collectie nijntje must-haves.

De meest recente evenementen

Loading