Carlton President Utrecht

Slapen
Elke hotelkamer heeft een heerlijke ambiance, razendsnelle WiFi, een verfrissende regendouche (of bad) en een heerlijk bed dat je mee naar huis wilt nemen. In onze kamers kun je niet alleen fijn slapen en ontspannen, maar ook geconcentreerd werken. De hoogwaardige inrichting met mooie materialen maken de kamers helemaal af.

Ben je klaar met werken, heb je trek in iets gezonds of zoek je wat gezelligheid met collega’s of mensen die je (nog) niet kent? Ga dan naar de lobby of ons restaurant One24. Maak na een dag werken gebruik van onze fitness met sauna- en whirlpool, je knapt er van op.

Eten
Restaurant One24 brengt mensen, stijlen, sferen en verschillende keukens samen.
Heerlijke barista koffie, lunchen rondom de open keuken, fijne grote tafels en werkplekken, een cocktail aan de bar of een zakenlunch op het terras. Of je nu juist de tijd wilt nemen om samen te eten of snel energie wilt opdoen, One24 is een bar/restaurant waar je je goed kunt opladen. One24 is een (hernieuwde) ontmoetingsplek voor zakelijke gasten, Utrechters, internationale gasten, locals en dagjesmensen. Ontdek onze veelzijdige internationale, culinaire kaart. Bij One24 proef je vondsten uit de Mediterrane keuken, vermengd met Midden-Oosterse invloeden. Mooie tradities en nieuwe trends verwerkt in lekkere gerechten bomvol voedingsstoffen en kleuren, die meebewegen met de seizoenen. Met in de hoofdrol: energie! Onze ontbijtgerechten, salades, sappen, snacks, soepen en hoofdgerechten helpen je om elke dag gezond en goed te eten – zelfs als je weinig tijd hebt.

Ontspannen
Voor wie de hele dag gesprekken voert en onderweg is, is ontspanning een must. Een mix van ontspanning en inspanning laadt de batterij weer op. Er zijn in ons hotel meerdere plekken waar je je kunt ontspannen. Nestel je in een fijne stoel in ons restaurant One24, pak een verfrissende regendouche op je hotelkamer of geniet van de jacuzzi, sauna en Turks stoombad in onze wellness. Kies je liever voor een actieve variant? Maak dan je hoofd lekker leeg op één van onze fitnessapparaten.

Adres

Floraweg 25
3542 DX Utrecht