Cornelis

Cornelis is een koffiebar, lunchroom, delicatessenzaak en één-kamer-hotel. Je bent van harte welkom om koffie of thee te komen drinken in de winkel of jezelf te trakteren op ontbijt, lunch of huisgemaakte taart.

Het voormalig koetshuis achter de winkel is nu een stijlvol één-kamer-hotel. In de bed & breakfast van Cornelis geniet je van een comfortabel bed en een uitgebreid ontbijt, een luxe badkamer, eigen keuken en - als het weer het toelaat - de stadspatio. Alles helemaal voor jou (of jullie) alleen. Bij Cornelis kun je ook voor een heerlijk ontbijtje of uitgebreide lunch terecht. Cornelis staat graag in de keuken. Niet alleen om zijn eigen taart en koek te bakken, ook om voor jou een vers en gezond ontbijt te maken. Begin je dag bijvoorbeeld met yoghurt met biologische granola, goed belegd landbrood óf een verse croissant. Natuurlijk mag een vers geperste jus d'orange niet ontbreken. Of trakteer jezelf als lunch met een broodje belegd met boerenkaas, hummus of tonijnsalade. Allemaal gemaakt bij Cornelis. 

Naast eten en drinken verzamelt Cornelis ook de leukste cadeaus om te geven, of natuurlijk om jezelf te verwennen. Van leuke ansichtkaarten tot mooie vazen en de heerlijkste geurkaarsen. En ze pakken het ook nog eens leuk voor je in!

Algemene informatie

maandag08:00 - 16:00 uur
dinsdag08:00 - 16:00 uur
woensdag08:00 - 16:00 uur
donderdag08:00 - 16:00 uur
vrijdag08:00 - 16:00 uur
zaterdag09:00 - 16:00 uur
zondag09:00 - 16:00 uur

Open

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag.

Adres

Maliestraat 16
3581 SL Utrecht

Contact