De Rode Winkel

Utrecht Verbindt
Deze onzekere tijd raakt ons allemaal. De maatregelen hebben een grote impact op ons leven. Juist om die reden moeten we elkaar steunen. Hoe help jij de lokale bakker, de buurvrouw of de verpleger bij jou in de straat? Utrecht verbindt, juíst nu!

>> De Rode Winkel verzint allerlei leuke initiatieven om toch hun klanten te kunnen helpen. Ga aan de slag met een personal shopper of luister live mee op Instagram naar de nieuwste trends.

De Rode Winkel

In 1837 begonnen wij hier ons kleermakersbedrijf. De historie van dit Utrechtse Familiebedrijf is omarmd in de architectuur en het interieur van het pand. De winkel is meer dan een plaats waar kleding verkocht wordt, het familiegevoel dat wij met elkaar voelen en de passie voor ons vak delen wij graag met onze klanten.

Het Denim Atelier is het Walhalla voor spijkerbroekendragers, met ruim 6500 spijkerbroeken biedt De Rode Winkel  de ruimste keuze merk-jeans van Europa. In de Maison is plaast gemaakt voor de dames boetiek en een heerlijke bar, waar de sportliefhebber in het weekend topsport kan volgen.

Het predicaat Hofleverancier, toegekend bij het 175 jarig bestaan in 2012, onderschrijft het toonaangevende karakter van De Rode Winkel en Thom Broekman.

Thom Broekman zorgt ervoor dat mannen goed gekleed gaan. Wat in 1837 begon als kleermakerij is Broekman uitgegroeid tot de Herenmode specialist van Nederland. Een mix van topmerken, uitstekende pasvormen, beste materialen en de juiste service zorgt ervoor dat mannen een verbeterde versie van zichzelf worden na een bezoek aan Thom Broekman.

Adres

Lange Elisabethstraat 13, 3511 JA Utrecht

Contact