Ekko

EKKO is een vooruitstrevend cultuurpodium in Utrecht met aandacht voor een breed spectrum aan live-muziek, clubnachten en spoken word. EKKO geeft een plek aan de popculturele ontwikkelingen van het moment, is een kleinschalige club die zowel in de breedte als in de diepte een dansprogramma neerzet, en biedt daarnaast ruimte aan visuele kunst, spoken word en hybride kunstvormen.

In haar programmering kiest EKKO al sinds de oprichting in 1986 voor vernieuwing, kwaliteit en relevantie. Naast pop, indie, rock, folk, singer-songwriter, garage, punk, electro, post-punk, R&B, hiphop en funk, is er in de breedte ruimte voor niches die op andere plekken (nog) geen ruimte krijgen. Daarnaast is er plek voor andere disciplines die verbonden zijn aan de culturele vorming van het muziekprogramma dat EKKO neerzet.

Eetcafé
Elke donderdag t/m zaterdag vanaf 18.00. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Voorafgaand, tijdens en na de concerten en dansavonden ben je van harte welkom om iets te komen drinken en/of eten in het café. Er is goede koffie van The Village, verschillende streekbiertjes, diverse wijnen en lekkere gin.

Adres

Bemuurde Weerd WZ 3, 3513 BH Utrecht

Contact