EKKO

EKKO is een vooruitstrevend cultuurpodium in Utrecht met aandacht voor een breed scala aan muziek. Het muziekcentrum aan de Bemuurde Weerd heeft een concertzaal voor 300 bezoekers en een gezellig café. Het toont de popculturele ontwikkelingen van het moment, zet mooie dansprogramma’s neer en biedt daarnaast ruimte aan visuele kunst en ‘spoken word’.

In de programmering kiest EKKO voor vernieuwing, kwaliteit en relevantie. Naast pop, indie, rock, folk, singer-songwriters etc. is er veel ruimte voor niches die op andere plekken nog geen podium krijgen. Het is dan ook de ideale plek om nieuwe bandjes te ontdekken. Veel van de artiesten die ooit in EKKO optraden, spelen inmiddels in de grote zalen van Tivoli Vredenburg. 

Wil je nog even iets eten of drinken voor of na je concert? Duik dan het gezellige café in. Op donderdag t/m zaterdagavond kun je hier terecht voor een heerlijke maaltijd. Vlees, vis of vega(n) en altijd met groente in de hoofdrol.

En wil je iets anders dan een concert bezoeken, dan kun je bij EKKO ook regelmatig genieten van films, kunst en lezingen. Dus ga er gewoon heen en ontdek iets nieuws!

https://ekko.nl/

Agenda

  • 8
    jun

    Weerd

    Een nacht vol warme clubgeluiden, uitdagende sets en experimenten van de beste selectors.

Adres

Bemuurde Weerd WZ 3
3513 BH Utrecht

Contact