Florent

Utrecht Verbindt
Deze onzekere tijd raakt ons allemaal. De maatregelen hebben een grote impact op ons leven. Juist om die reden moeten we elkaar steunen. Hoe help jij de lokale bakker, de buurvrouw of de verpleger bij jou in de straat? Utrecht verbindt, juíst nu!

>> Deze kerst haal je Florent in huis met hun culinaire 5-gangen afhaal-kerstmenu! Een gastronomisch feestmaal barstensvol culinaire lekkernijen geïnspireerd op de Franse bistrokeuken. Naar wens kun je een zesde gang of heerlijke wijnbox toevoegen.

Een verstopt pareltje dat de zoektocht meer dan waard is. Restaurant Florent is te vinden in hartje Utrecht en kenmerkt zich door verrassende en klassieke Franse gerechten. Met een stylish interieur en open keuken is het een sfeervol restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Waar het maandelijks wisselende keuzemenu het beste van het seizoen biedt, vind je op de a la carte-kaart signatuurgerechten als briochebrood met eendenlever en côte de boeuf. Goed eten en de beste wijnen gaan hand in hand bij Florent. Op de uitgebreide wijnkaart staan internationaal georiënteerde, klassieke wijnen én nieuwe wereld wijnen.

Algemene informatie

dinsdag18:00 - 21:30 uur
woensdag18:00 - 21:30 uur
donderdag18:00 - 21:30 uur
vrijdag18:00 - 22:00 uur
zaterdag18:00 - 22:00 uur

Open

Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag.

Adres

Visschersplein 75
3511 LX Utrecht

Contact