Grand Hotel Karel V

Luxe dineren in een middeleeuws eetzaal in hartje Utrecht? Het kan bij Restaurant Karel V. Vroeger dineerden hier de kloosterbroeders, nu kun je er terecht voor een stijlvol zakendiner of een romantisch avondje culinair genieten. Het complex, waarin ook een 5 sterrenhotel is gehuisvest, dateert uit de 14e eeuw en heeft een aantal prachtige binnentuinen. Het is vernoemd naar Keizer Karel V, omdat hij hier in 1546 met zijn zus Maria van Hongarije logeerde.

Er is ook nog een Bistro in de oude kloosterkeuken, waar je lekker casual kunt lunchen of dineren. Hier wordt een creatieve draai gegeven aan klassieke gerechten. En is er warm weer op komst, vergeet dan vooral niet een tafeltje in de tuin te reserveren. Op een zwoele zomeravond dineer je hier namelijk heerlijk in de appel- en perenboomgaard en waan je je even in Frankrijk!

Winterspecial bij Grand Hotel Karel V

Boek nu de Winterspecial bij Grand Hotel Karel V en ontvang 25% korting op je verblijf inclusief ontbijt en parking. Grand Hotel Karel V is een uniek 5-sterrenhotel in hartje Utrecht, op nog geen 10 minuten wandelafstand van het centraal station. Je kunt genieten van een maaltijd in het Restaurant Karel 5, Bistro Karel 5 of van een drankje in de Bar & Lounge. De locatie leent zich enorm voor het maken van een wandeling door de tuin of langs de Catharijnesingel. Klik hier voor meer informatie.

https://www.karelv.nl/

Adres

Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht

Contact