Griftpark

Het Utrechtse Griftpark is een modern stadspark dat net buiten het centrum ligt. Het park is geliefd onder buurtbewoners en studenten vanwege haar enorme groene ligweides, skatebaan, voetbalkooi en kinderboerderij.

Stadsnatuur
Het Griftpark heeft een heleboel te bieden: De natuurkern en de 220 meter lange vegetatiemuur zijn een verrassend stukje stadsnatuur. De grasvelden bij de vijver zijn ideaal voor een zonnige picknick en vanaf de uitzichtheuvel heb je een prachtig overzicht over het park en de stad. Speciaal voor jongeren is er een skatebaan, maar ook het basketbalveld wordt gretig gebruikt. En natuurlijk kun je er ook heerlijke wandelingen maken, sporten en van het weer genieten.

Evenementen
Er is altijd iets te doen in het Griftpark. Van sportieve activiteiten tot optredens en attracties. En van de evenementendag Solidair Griftpark tot kleinschalige kinderactiviteiten bij Griftsteede.

Openingstijden
Het Griftpark is 24 uur per dag te bezoeken. De stadsboerderij en de speeltuin, met de toiletvoorzieningen (samen Griftsteede genaamd) hebben wel openingstijden. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De stallen zijn om 17.00 uur dicht.

Adres


3572 KC Utrecht

Tip van