KanoHuren.nl

Wil je een Sup of Kano huren in Utrecht? Dat kan bij Kano Huren Utrecht! Je kunt hier direct de singel op om Utrecht te verkennen.

Utrecht heeft vele waterwegen waardoor het een van de mooiste steden van Nederland is. Vindt Kano Huren Utrecht in ieder geval! Ze adviseren je over verschillende routes. Dwars door de stad of een stukje Utrecht uit door de natuur. Op de site staan verschillende routes over de Singel, Oude Gracht, Nieuwe Gracht, Kromme Rijn, Minstroom en Zilveren Schaats. Je gaat in het Centrum van Utrecht direct de Singel op. Hierdoor zijn alle routes gemakkelijk te bereiken.

Bij Kano Huren Utrecht verhuren familiekano’s, kinderkano’s, normale kano’s en zelfs sups! Daardoor kan iedereen mee het water op. Daarnaast is de locatie op een steenworp afstand van Utrecht Centraal dus heel goed bereikbaar. Als je een sup of kano boekt is dat inclusief omkleedruimte, bagagedepot, instructie, waterdicht zakje en natuurlijk de kano of het supboard zelf. Ook kun je wat te drinken bestellen om mee op het water te nemen. Voor kinderen hebben we indien gewenst een zwemvest. Daarnaast is er een mogelijkheid om naast de verhuur een kop koffie te drinken en een broodje te bestellen of van de toilet gebruik te maken.

Adres

Kano Huren Utrecht

Paardenveld 3
Utrecht

Contact

Gerelateerde collecties