Koffie Leute

Koffie Leute is een gezellige koffiebar met heerlijke taartjes, ontbijt en lunch. Brauhaus is de uitvalsbasis voor Koffie Leute. Daar maken ze de lekkerste koffie aan de speciaal ingerichte filterkoffiebar. Schuif daar lekker aan, of zoek een plekje in de woonkamer. Speel een spelletje, oefen Mario Kart, draai een plaatje of lees de krant.

Naast koffie zijn ze ook groot fan van vinyl. In de recordstore bieden ze een vette selectie aan van Nederlandse labels en onafhankelijke Nederlandse artiesten. Veelal indie en electronisch, maar het auditieve spectrum is wijder dan dat. Daarnaast vind je ook een paar CD-tjes, een rits aan cassettebandjes en bakken aan tweedehands LP’s.

Koffie Leute werkt nauw samen met Special Roast en This Side Up. Naast dat zij zelf de koffie importeren, roosteren ze wekelijks de beste koffiebonen voor de espresso’s. Voor cappuccino’s en andere witte koffies gebruikt de zaak lokale boerderijmelk van De Zuivelboerderij in het mooie Alblasserwaard. Elke maand, afhankelijk van het seizoen en beschikbaarheid, wordt er gewisseld van boon en brander. Echte liefhebbers dus. 

Adres

Koffie Leute

Westerkade 30
3511 HC Utrecht

Contact

Gerelateerde collecties