Reliving x E&co pop-up

Bij Reliving.nl vind je tot einde jaar (2023) diverse woonstijlen onder één dak; van design, modern tot boho en industrieel.

“Voor ieders persoonlijke stijl is er in de winkel een passend aanbod te vinden. Of je nou bewust voor duurzaam kiest of toevallig de winkel binnenloopt en verliefd wordt op een stoel, tafel of bank. Dat kan allebei natuurlijk. Zo lang je er maar slaagt om bij ons de spullen te vinden die goed passen in jouw interieur”, aldus Jody Klaassen en Ananda van Doorn, oprichters van Reliving.

Drempels wegnemen
Ook in de fysieke winkels biedt Reliving een eerstehands ervaring bij de koop van tweedehands meubels. “Wij nemen alle drempels weg, zodat mensen tweedehands kopen met de ervaring van nieuw. Met directe levering aan huis en extra service, zorgen wij ervoor dat kopers meer gemak ervaren. Zo maken wij tweedehands, eerste keus”.

“99,9 procent van wat er in de winkels staat, is nieuw uit de fabriek. Met deze tijdelijke winkel willen wij bewijzen dat het anders kan. Wij zetten tweedehands meubels echt in de etalage, zoals winkels standaard met nieuwe spullen doen. Door het goed uit te lichten, vinden mensen nog makkelijker wat zij zoeken”, zo lichten Jody & Ananda toe.

30% groei op jaarbasis, 40.000 items te koop
De vraag naar vintage meubels en accessoires groeit in Europa met 30% op jaarbasis. Reliving.nl draagt hier aan bij door een aanbod van meer dan 40.000 items via het online platform en de diverse popup winkels in binnensteden.

Jody & Ananda: “Wij zorgen er zo voor dat er geen meubels nodeloos worden afgedankt. Dat is absoluut nodig, want in Europa verdwijnen jaarlijks 60 miljoen kasten, tafels en stoelen in de verbrandingsoven. Dat gaat ten koste van het klimaat en dat is eeuwig zonde, want mooie spullen verdienen een nieuw leven”.

Adres

Reliving x E&co pop-up

Stadhuisbrug 5
3511 KP Utrecht

Gerelateerde collecties