Sloepdelen Utrecht

De grachten met de werven, de singels en de betoverende natuur aan de rand van de stad. Allemaal zijn ze het bezoeken meer dan waard.

Bij Sloepdelen zorgen we ervoor dat je dit op de meest comfortabele manier kunt doen. Onze sloepen zijn mooi vormgegeven, ruim van binnen en makkelijk te besturen. Wij willen je zo zorgeloos mogelijk op pad sturen, daarom ontvangen wij je persoonlijk op onze steiger en helpen met het wegvaren. Ook kun je bij ons een koelbox bestellen met drank, deze staat bij vertrek klaar op de sloep. Tenslotte zijn onze sloepen volledig elektrisch, hierdoor zijn ze lekker stil en zeer milieuvriendelijk.

Sloepdelen vind je behalve in Utrecht ook in Amsterdam, Leiden en Haarlem. Zo maken wij het mogelijk om te genieten van het varen over de mooiste grachten van Nederland in alle comfort op onze sloepen.

Een sloep huren
Het reserveren van een sloep is erg eenvoudig, via onze website kun je de beschikbaarheid bekijken en vervolgens gemakkelijk de reservering plaatsen. Onze sloepen zijn ruim genoeg voor maximaal 12 personen en wij zijn 7 dagen per week geopend, van 10:00 tot 23:00.

Het huren van een sloep in Utrecht kost €55,- per uur, met een minimum van 2 uur varen. Verder rekenen we €150,- borg, deze krijg je binnen 10 dagen na de tocht weer teruggestort.

Onze steiger ligt aan het Hooghiemstraplein, aan de Noordoost kant van de Singel, slechts 10 minuten lopen vanaf het centrum. Hier haalt u de sloep op en brengt u hem na afloop weer terug.

Alvast een fijne vaartocht gewenst!

Adres

Hooghiemstraplein 1
3514 AX Utrecht

Contact